Willhi hőfokszabályzók

Willhi Electronics által gyártott hőfokszabályzó és páraszabályzó.

Mi a különbség más termosztátokhoz képest?

1.  Mi dual core MCU-t használunk! A legtöbb piacon kapható termosztát 1 CPU-val működik. Ez egy egyedülálló fejlesztés a Will-hi Electronics részéről, melyet számos cég próbál lemásolni, sikertelenül.

2. A legolcsóbb termosztátok, névtelen kínai reléket működtetnek. Azonban mi Goodsky reléket használunk, melyet Taiwanról importálunk. Kérlek keress a google-ben a Goodsky relékre, ezek egyszinten vannak az Omron termékeivel. A Goodsky relékre a gyártó 10év garaciát vállal.

3.Tudom, hogy szükséged van pár olcsóbb termékre kínából. De valjuk be őszintén. Én egy hosszan tartó jó hírnevet szeretnék teremteni a Will-hi termosztátoknak Magyarországon. Ez egy megfizethető választás ár -érték arányban.

4.Tudom, hogy a mi áraink egy kicsit drágábbak mint az apróhirdetésekben megjelenő hirdetések. De ez a különbség nemcsak a magasabb árban hanem a minőségben is mutatkozik. A mi termosztátjaink a legjobb alkatrészekből állnak. És az igazat megvalva, Willhi az egyetlen gyártó, aki európai minőségű termosztátokat gyárt.

5.Talán nem értesz egyet pár gondolatommal. De szeretném visszajelzésed által bebizonyítani. Mit gondolsz?

Kérlek látogass el weboldalamra a HeatControll webáruházba, vagy a gyártó  Willhi weboldalára és nézd meg a termosztátok jellemzőit.

Üdvözlettel: Herman Norbert e.v.