Szállítási információk, postaköltségek

On-line áruházunkban regisztráció nélkül barangolhat, tájékozódhat az akciókról és termékekről. A megrendelhető áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg.
I.Rendelés menete:
1. Elektronikusan, honlapunkon keresztül:
Megrendelni csak azon termékeket tudja, amelyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. Itt láthatja megrendelésének részleteit és értékét. Kérjük, adja meg a megrendeléshez szükséges adatokat. A "Megjegyzés" rovatban lehetősége van egyedi igények jelzésére.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a "Megjegyzés" mezőt kivéve minden mező kitöltése kötelező!
Kérjük, ellenőrizze még egyszer megrendelését. Ha mindent megfelelőnek talált, az "Elküld" gombra kattintva érvényesítheti megrendelését, amelyről hamarosan visszaigazolást kap e-mailben.
2. Telefonon:
Termékeinket megrendelheti közvetlenül a +36 70-5596067-es központi telefonszámunkon.
3. E-mailben:
Érdeklődésüket/ megrendelésüket várjuk az info@heatcontrol.hu címre küldött üzenettel.
II. Fizetés
A vételár mindig a megrendelt áru mellett feltüntetett fogyasztói ár , amely 27%-os ÁFA-t tartalmaz.
A fizetésnek két módja lehetséges:
- előre utalás
- postai utánvétel
III. Szállítás
Szállítási határidő a megrendelés visszaigazolásától számított 1-2 munkanap. Amennyiben rajtunk kívül álló okok (beszállítási késedelem, készlethiány) miatt ez nem lehetséges, úgy telefonon vagy e-mailben értesítjük Önt. Az e-mailben küldött automatikus visszaigazolás még nem jelenti a szerződés létrejöttét. A belföldi szállítás a Magyar postával történik az alsó táblázat árai alapján. A rendszer automatikusan súly szerint kalkulálja az árakat. A megközelítő árakat az alsó táblázat is tartalmazza. Nemzetközi szállítás a TNT futárszolgálattal történik kizárólag előre utalással. Külföldi csomagok esetén érdeklődjön a szállítási díjakról.
A keltetőgépek kizárólag törékeny csomagként kerülnek postázásra, lakcímre 3600Ft, PostaPontra 2600Ft-ért.