Menu
Your Cart

Keltetőgép RSS Feed

A keltetőgépeket gyermekeim után neveztem el, a Bene név, Benedek fiam nevének rövidítése. Ő 2013-ban született, másról a keltetőt nem is nevezhettem volna. A következő gépcsalád neve így már adott volt & lesz, mert később még két lányom született:) Anna és Róza…
21 jan. Keltetési hőmérséklet - mérésekkel
Norbert 0 38762
FűtésA keltetés alapja a hőmérséklet pontossága valamint az optimális hőmérséklet tartása. Az optimális hőmérsékletet légkeveréses gépekben 37,5°C és 37,8°C között állapították meg. Ebben a hőmérsékleti tartományban az embrió fejlődése rendeltetésszerűen működik, azonban ha a hőmérséklet ettől már +- irányba eltér és annak mértéke továbbá időtartam..
05 dec. A keltetés fortélyai
Norbert 0 51124
A háztáji szárnyasok tartása sokaknak csak nyűg, én úgy vagyok vele, hogy munkával és fáradtsággal járnak, de élettel töltik be az udvart. Aki falun, állatok között nőtt fel, nehezen válik meg tőlük és örökre hiányoznának neki. Ezt a cikket minden lelkes állattartónak ajánlom, aki a ház körül tevékenykedik.Úgy állok a keltetéshez, hogy ha egy tyúk ..
22 szept. Miért fontos a páratartalom keltetésnél
Norbert 1 9552
A tojás burkolata tojáshéjből és felhámból (kutikula) áll, melytől a tojáshéj fényesnek látszik. 10 000 finom pórusával biztosítja a szükséges gázcserét, a leendő csibe és a külvilág között, ezért fontos, hogy elegendő oxigén jusson a keltetőgép belsejébe. A páratartalom már tárolásnál is fontos, a tojások fokozatosan leadják a nedvesség tartalmuk ..
22 szept. A keltetőgép hőmérséklete és kalibrálása!
Norbert 0 4995
Gondoskodni kell arról, hogy a keltetőgép által mutatott hőfok és a keltetési hőmérséklet között az összefüggés megmaradjon. Erre szolgál a keltetőgép termosztátnál a kalibrálás, amelyet időről időre el kell végezni, ha biztosítani kívánjuk a műszerünk által mutatott értékek elfogadhatóságát. A kalibrálás szükségessége a keltetésnél kiemelten fonto..
22 szept. A tojás előkészítése
0 7821
Az első és leglényegesebb dolog, hogy fias legyen a tojás, alkalmas legyen a keltetéshez.Milyen az alkalmas tojás? Ezt úgy tudjuk biztosítani, ha a tyúkudvarban nehéz fajtájú állatoknál 10 tyúkra jusson egy kakas, könnyű fajtájúaknál 15/1 arányban legyenek. Természetesen minél több a kakas, annál nagyobb lesz rá az esély, hogy termékenyek lesznek a..
22 szept. Keltetőgép gyártás
Norbert 0 1899
A fűtőegységet újra kellett gondolni, a WILLHI pont abban az évben adta ki új WH-9137-es PID szabályzóját. Ez új utat adott a fűtőbetét beépítésnek, és a pótfűtés elvét követve ezek is párhuzamosan kerültek beépítésre. A keltetőgépeket gyermekeim után neveztem el, a Bene név, Benedek fiam nevének rövidítése. Ő 2013-ban született, másról a keltetőt ..
22 szept. HeatC Keltetőgép építése
Norbert 0 2228
Kezdőként HeatC keltetők készítettem és a Fűtőegységet építőkészletben árulhattam, mivel szabványok és bevizsgálás nélkül nem hozhattam forgalomba. A keltetőházakat kézzel szabtam, ami rengeteg időmbe került, a fűtőegység építőkészlet felcímkézéséről nem is beszélve… Kezdetben a párologtató tálcák virágcserép alátétek voltak, és nagy gondot okozott..
Mutasd 1 tól 7 -ig 7 (1 oldalakat)