Időzítő

Időzítő

A digitális időzítők (beépíthető timerek, időkapcsolók) időíztett (ventillátor, fűtés, hűtés) kapcsolásra használhatók ipari és magán célokra, LED kijelzővel rendelkeznek és 230V/12V/24V-ról üzemeltethetők. A hőmérséklet szabályzóinkhoz mostantól felár nélkül NTC szenzor (termisztor, hőmérséklet érzékelő) választható, megkönnyítve a hőmérséklet mérést/ szabályzást. A hőfokszabályzók közti különbség a relé kimenetben, a méréstartományban valamint az MCU-n futó program beállítható kapcsolási mechanizmusában rejlik.

Az idő tárolására szolgáló belső akkumulátorra a gyártó 5 év garanciát vállal, a program értékei módosíthatók és tartósan, korlátlan ideig tárolódnak.

Újdonság!  Mi a termosztátban lévő dual core MCU tecnológia lényege?
A mikrokontrollereket általában real-time (valós-idejű) feladatokra használják, ahol valamilyen környezeti jelzésre nagyon rövid időn belül (általában ezred-másodperceken belül) reagálni kell. Általában nincs operációs rendszerük, hanem az adott cél-feladatra készített program fut a mikrokontrollerben. A program értékei módosíthatók és tartósan, korlátlan ideig tárolódnak.

Az eredeti Willhi- márkájú digitális időkapcsolók dupla processzort tartalmaznak, melyek rendkívül gyors hőmérséklet érzékelést tesz lehetővé. A legtöbb piacon kapható termosztát single-core-os egy processzorral működik. A dual core technológia egy egyedülálló fejlesztés a Will-hi Electronics részéről.

Bővebb cikk: Will-hi termosztátokról
A hőmérséklet szabályzók, széles választékban raktárról rendelhetők!


Összehasonlítás (0)


Mechanikus időzítő kapcsoló óra

Mechanikus időzítő kapcsoló óra

Ez a mechanikus SCHUKO kapcsolóaljzat vagy időzítő ideális megoldás arra, hogy a csatlakoztatott kés..

1.500Ft Nettó: 1.181Ft

EW-982G-M1 visszaszámláló

EW-982G-M1 visszaszámláló

A visszaszámláló percen mutatja az időt, egy kontaktus és egy riasztási kimenettel rendelkezik.Jelen..

12.100Ft Nettó: 9.528Ft

WH-1427 Időzítő és termosztát 3 programmal

WH-1427 Időzítő és termosztát 3 programmal

 DIGITÁLIS IDŐZÍTŐ ÉS HŐFOKSZABÁLYZÓ TERMOSZTÁT Méretek: A termék mérete: 182x 110x 56 mm Sz..

14.960Ft 17.600Ft Nettó: 11.780Ft

Termékek 1 -től 3 -ig összesen 3 db (1 oldal)