Osztóra vagy radiátor szelepre tekerhető szelepmozgató motor kétféle NO és NC típusban. Működése 230V-ot igényel.230V-ról üzemelő szelepmozgató motor, M30-as csatlakozóval. Osztókra és szeleptestes radiátor szelepekre szerelhető, a termosztát jelére nyitják illetve zárják a szelepeket.
Két típusa kapható, alapállapotban zárt és alapállapotban nyitott. Kiválasztásának fő szempontja a termosztát fűtő vagy hűtő jelet ad.

NC típus esetén: a radiátor szelep vagy osztó szelep a saját rugója hatására nyit ki. Az NC típusú szelepet rátekerve a szelep lezár, azaz alapállapotban az NC szelep zárja fűtési kört. A termosztát jelzésére, vagyis feszültség hatására a szelepszár behúzódik, a szelep kinyit és indul a fűtés.

NO típus esetén: a radiátor szelep vagy osztó szelep a saját rugója hatására nyit ki. Az NO típusú szelepet rátekerve a szelep nyitva marad, azaz alapállapotban az NO szelep nyitva hagyja a fűtési kört. A termosztát jelzésére, vagyis feszültség hatására a szelepszár kitolódik, a szelep lezárul.


Melyik szelepmozgató motort válasszam?

Ez attól függ, hogy a termosztát fűtés vagy hűtés jelet ad le, vagyis a reléje alapállapotban nyitott vagy zárt állapotban van-e.

Például:

- a termosztát fűtés jelet ad és fűteni szeretnénk akkor NC típusú szelepmozgató szükséges (fűtés alatt a relé zárva van)

- a termosztát hűtés jelet ad és fűteni szeretnénk akkor NO típusú szelepmozgató szükséges (fűtés alatt a relé nyitva van)

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

DR-22 Szelepmozgató motor M30

  • 6.700Ft

  • Nettó ár: 5.276Ft

  • 5 vagy több 6.365Ft
  • 10 vagy több 6.030Ft
  • 15 vagy több 5.695Ft
  • 25 vagy több 5.360Ft

Lehetséges opciók


Kapcsolódó termékek

BHT-6000 Smart- okos termosztát  wifi szobatermosztát

BHT-6000 Smart- okos termosztát wifi szobatermosztát

16A elektromos padlófűtéshez, 230V-ról működő zónavezérlőhözTávvezérelhető smart- okos, Wifi-s..

24.900Ft Nettó ár: 19.606Ft

ME-81 wifi termosztát, tükröződő kijelzővel

ME-81 wifi termosztát, tükröződő kijelzővel

Interaktív beszédfelismerő funkcióval! (Tuya Smart app, a 3A-es változatnál)Wifi termosztát, gázkazá..

23.900Ft Nettó ár: 18.819Ft

TAG-ek: zónaszelep, szelepmozgató, motor, radiátor