https://heatcontroll.hu/image/cache/catalog/HeatControll/keltetogep-140xps/anna-keltetogep-140_xps-1170x600.jpg

Keltetőgép gyártás

  • 2021 Jan 06
  • |   0 Hozzászólás

A fűtőegységet újra kellett gondolni, a WILLHI pont abban az évben adta ki új WH-9137-es PID szabályzóját. Ez új utat adott a fűtőbetét beépítésnek, és a pótfűtés elvét követve ezek is párhuzamosan kerültek beépítésre.

A keltetőgépeket gyermekeim után neveztem el, a Bene név, Benedek fiam nevének rövidítése. Ő 2013-ban született, másról a keltetőt nem is nevezhettem volna. A következő gépcsalád neve így már adott volt & lesz, mert később még két lányom született:) Anna és Róza…

2019-ben új házakat kezdtünk gyártani, szürke színű XPS nagyon kemény hungarocellből (a puffaszott kukoricához tudnám hasonlítani, ugyanolyan a belső szerkezete és a hangja is roppanós:)

Ezáltal még több előnyre tettünk szert:

  • a ház anyaga sokkal erősebb, keményebb lett
  • tisztíthatósága javult
  • élettartama jóval meghaladja az EPS házakat
  • a legnagyobb keltetőnk kapacitása bővült 140 férőhelyre

A 2020 januárjában, XPS utánpótlás nélkül maradtunk, mert a gyár leégett és új forrást kellett keresni. Ebből kifolyólag a keltetőgépeket már új, türkíz színben tudjuk gyártani. Bennem volt, hogy a fűtőegység beállítása az idősebb generációnak nehézkes. Ezért olyan PID szabályozót kerestem ami legalább olyan jó lehet mint a Willhi terméke.

2020 tavaszán megjelentettük az új Lilytech szabályzóval az Anna keltetőgép családunk. Ez a váltás egy több funkciós, automata hangolású fűtőegységet eredményezett. A hőfoktartása ugyanolyan 0,1°C pontosságú mint a Bene gépeké és automatikusan behangolható. Hogy melyik jobb, azt nem tudom eldönteni, megszerettem mindkettőt;)

Kapcsolódó cikkek